Echipa Noastra

Cristina Gheorghe
regizor de emisie
Radio Arad

Despre Radio Arad

Cu o echipă tânără şi ambiţioasă, beneficiind de o dotare tehnică modernă, Radio Arad creşte pe zi ce trece în preferinţele ascultătorilor, varietatea programelor şi calitatea acestora fiind extrem de apreciate. Ştiri, programe informative, divertisment, muzică pentru toate gusturile – oferă o gamă larga de opţiuni în care fiecare ascultător îşi poate regăsi preferinţele.
 
 
1997
În 21 decembrie 1992, TELEVIZIUNEA LIBERĂ ARAD devine, prin acordarea de către CNA a licenței audiovizuale nr.TV 010, TELEVIZIUNEA ARAD. În cele 8 ore de emisie zilnică erau curpinse emisiuni informative, economice, culturale și de divertisment.
1997
Odată cu afilierea la Radio Contact, emisia se extinde la 24 de ore, iar în 1999 Radio Arad obţine o nouă frecvenţă în banda FM-vest. Un alt reper important îl reprezintă sfârşitul anului 2003: Radio Arad preia Radio Romantic şi are contracte de colaborare cu Deutsche Welle din Koln şi cu Radio France International din Paris , pentru preluarea programelor în limba română.
 
 
 
In prezent
Radio Arad emite pe frecvenţa 99,1 Mhz în banda de unde ultrascurte FM, 24 de ore din 24. În condiţii bune de propagare s-au realizat performanţe mai mari de 80 km de acoperire teritorială.
 
 
1994
A fost difuzată prima emisiune Radio Arad. Începând de atunci, programele difuzate s-au diversificat, durata emisiei crescând, în primii trei ani, de la 6 ore pe zi la 18 ore.